maandag 29 september 2014

Zomervakantie 2015 van New York naar Florida

De eerste stappen voor de zomervakantie zijn al weer gemaakt en hebben de vliegtickets geboekt bij AirBerlin.We vertrekken met een rechtstreekse vlucht vanuit Düsseldorf naar New York (JFK) waar we vier nachten zullen verblijven in de Big Apple.Voor het verblijf in New York zijn we nog aan het zoeken en gaan waarschijnlijk een leuk hotel reserveren in Manhattan Midtown.Daarna hebben we het idee om met de auto via verschillende staten richting Florida te reizen waar we verblijven in de prachtige villa HiJo op Watersong Davenport.
De komende maanden gaan we ons bezig houden met wat we allemaal in New York willen gaan doen en bezichtigen... hoe de trip vanuit the Big Apple naar Florida er uit gaat zien... maar natuurlijk ook Orlando en omgeving.

We hebben er ontzettend zin in en kijken uit naar de zomervakantie!


38 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke vooruitzicht weer! Het duurt nog even, maar dan heb je lekker lang voorpret :-)
  Leuk idee zeg, om vanuit NY naar Florida te gaan met de auto, ik lees met interesse mee, wil dit ook ooit gaan doen (tja, waar wil ik niet naar toe haha)
  Veel plezier met plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben er inderdaad weer zin in Cindy en vinden het erg leuk dat je weer mee leest. De komende maanden gaan we veel lezen over wat we allemaal willen gaan doen in the Big Apple en waar we heen willen rijden op de weg naar Orlando. Nog genoeg te doen dus... maar we hebben nog even ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat jullie naar NY gaan en ook weer naar Florida! Wij gaan jullie blog zeker weer volgen! Wij hebben vorige week ons reisschema geplaatst, want wij gaan van 10 juli t/m 1 augustus 2015 naar Florida en cruisen in the Caribbean. Wij zijn in Watersong van 20 juli t/m 1 augustus. Zijn jullie daar ook in die periode? Veel plezier met alle voorpret :) Groetjes van de 4 Bossies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo 3 Bossies, wat leuk dat jullie weer meelezen. Hebben jullie schema gezien op het Forum - erg leuke plannen allemaal.
   Super leuk dat jullie in Watersong zitten. Wij komen op 30 Juli aan en blijven daar tot waarschijnlijk 16 Augustus. Wellicht zien we elkaar.

   Verwijderen
 3. Wat heerlijk om weer zo met zomervakantie 2015 bezig te zijn. Ja en New York .... GEWELDIG !!!!
  Zijn we vorig jaar geweest en we willen zo terug..... hihi.
  Hier nog aan t neuzen voor tickets maar ook wij gaan weer richting Florida aankomende zomer.
  Veel plezier bij de voorbereidingen, Groetjes uit Vlijmen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ilse, leuk om te horen dat jullie ook weer bezig zijn met de voorbereidingen van de zomervakantie.
   We hadden het blog al gespot ;-)

   Verwijderen
 4. Wat een zalig vooruitzicht, ook wij hebben voor volgend jaar soortgelijke plannen, om in ieder geval wat meer van het land te gaan bekijken.
  Heel veel plezier met de voorpret en het uitzoeken, zal wel weer een geweldige reis worden en ik zal er vast wel weer hele leuke ideeën bij opdoen Hahaha
  De villa die jullie hebben uitgekozen is trouwens wel echt een plaatje zeg!
  Have fun :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marja,

   Leuk om te lezen dat jullie ook weer plannen hebben voor de vakantie en wat meer willen zien van de USA.
   De villa HiJo is inderdaad erg mooi. Voor aankomende zomer was House of Orange in onze geplande vakantie periode al volledig volgeboekt, wat natuurlijk super is voor Boudewijn en Rosa. Deze villa was ons niet onbekend want de eigenaars van HiJo zijn goede vrienden van de eigenaars van de House of Orange. Wij zijn er super blij mee dat we van de villa HiJo kunnen gaan genieten.

   Verwijderen
 5. Wat een heerlijk vooruitzicht.... Fijn om naar uit te kijken en te gaan plannen!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Suus.

   We hebben nog heel wat uit te zoeken... Maar is nog voldoende tijd.
   Bedankt voor je leuke reactie.

   Verwijderen
 6. Hey familie Moolenschot wat een schitterende plannen weer.....dat gaat genieten worden. Heel veel plezier met a,le voorbereidingen en uiteraard lezen wij graag weer mee.
  Groetjes uit het zuiden, Gene, Saskia, Laura en Alec

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saskia,

   Inderdaad erg leuk allemaal.... en nog genoeg uit te zoeken en voor te bereiden.
   Groetjes van ons en erg leuk dat we Gene, Laura en Alex weer gezien hebben bij Monsterjam.

   Verwijderen
 7. Nou dat wordt weer genieten. Wij vliegen nu in november naar Washington DC en dan met de auto naar ons House Orange via prachtige Blue Ridge http://www.losapos.com/nl/blue_ridge_parkway

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gaat vast en zeker wel lukken. Heel jammer dat jullie woning voor onze zomer vakantie al volgeboekt zat want wij hebben er de laatste twee jaar erg van genoten. Dit gaat vast en zeker ook gebeuren in HiJo. Beiden woningen zijn prachtig en met smaakvolle meubels ingericht door jullie zoon.
   Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen in Washington DC en Blue Ridge Parkway.

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijk vooruitzicht de voorpret kan beginnen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.... we hebben er ook erg veel zin in Alberdina

   Verwijderen
 9. Al weer goed bezig! Geweldig ff een tripje naar NY, altijd leuk. Het huis ziet er ook prachtig uit.
  In ieder geval al lekker genieten van de vakantie voorpret en wij gaan jullie zeker weer volgen!
  Gr.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben met veel plezier jullie belevenissen gevolgd en ook gezien dat jullie net als wij van House of Orange hebben genoten. We zijn toch wel enigszins verslaafd geraakt aan vakantie vieren in Florida, maar wilden het deze keer graag combineren met iets anders zodat we meer van de USA kunnen ontdekken. Bedankt voor jullie leuke reactie en dat je onze belevenissen weer wilt gaan volgen.

   Groetjes,
   Stefan, Nicole, Demi en Sem

   Verwijderen
 10. Leuke plannen weer. De villa ziet er in iedergeval al super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Hannie,

   HiJo is inderdaad ook een mooie woning en overeenkomstig met House of Orange waarvan we de afgelopen twee jaar genoten hebben. Helaas was deze al volgeboekt voor onze zomervakantie 2015, maar we gaan zeker genieten/ Sem kijkt al uit naar de Game Room, haha...

   Verwijderen
 11. Leuk dat de plannen om van New York te reizen naar Orlando doorgaan en de tickets al geboekt zijn. Dat wordt vast weer een geweldige vakantie. Ben erg benieuwd hoe jullie de route gaan inplannen en of jullie nog tips uit ons verslag hebben kunnen halen. Heel veel plezier met de voorpret.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anita,

   We kijken er al naar uit en moeten nog veel lezen over New York en omgeving. Naar aanleiding van jouw tip hebben we al even gekeken naar jullie reisverslag en daar staan zeker leuke ideeën in. We moeten alleen er nog even goed voor gaan zitten om alles door te lezen en wat we graag willen inplannen. Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 12. Wat een heerlijk vooruitzicht weer. En het plannen is ook altijd voorpret. Wij zijn er ook in de zomervakantie. Dat wordt weer genieten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Jacqueline,

   Het plannen is inderdaad erg leuk en biedt ontzettend veel voorpret.
   Leuk om te horen dat jullie aankomende zomervakantie ook weer in Florida zijn.

   Veel plezier met de voorbereidingen.

   Verwijderen
 13. Hahaha grappig om te lezen dat jullie ook naar New York gaan. Dat is ons vorig jaar heel goed bevallen en willen we dus komende zomer ook weer doen. Ik ben heel benieuwd naar de reis daarna naar Orlando hoe die er uit gaat zien. Heerlijk om dat de komende herfst en wintermaanden uit te zoeken. Veel voorpret!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt ons super om deze zomer Florida te combineren met New York en de reis richting Orlando/Watersong Davenport. We gaan de komende tijd dus ook veel blogs lezen van mensen die daar al geweest zijn om de nodige informatie op te doen. Bedankt voor je leuke reactie.

   Verwijderen
 14. Leuk dat jullie ook naar New York gaan! Wij zijn ook al druk bezig met het lezen van reisblogs en verzamelen van info. Mooie villa trouwens hoor, enne...wij gaan jullie zeker weer volgen. Veel plezier met de voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anita,

   Leuk dat jullie ook al druk bezig zijn met het lezen van blogs en verzamelen van informatie,
   Ook jullie veel plezier met de voorbereidingen en super dat jullie ons weer gaan volgen.
   Uiteraard zijn ook wij benieuwd naar jullie belevenissen.

   Verwijderen
 15. Leuke planning weer! Ik blijf jullie avonturen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik las dat jullie ook weer plannen hadden.

   Verwijderen
 16. Heerlijk vooruitzicht, de combi New York - Florida is zo leuk, hebben wij vorig jaar ook gedaan en gisteren geboekt voor komende zomer. New York vonden wij echt geweldig ;-)). Wij vliegen van NY naar Florida ben benieuwd naar jullie autotrip. Als jullie weer een roadbook (m.n. over New York) gaan maken, zou ik het graag lezen. veel plezier met de voorpret!!

  groetjes Christa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Christa,

   Leuk dat jullie ook weer geboekt hebben. Wij zijn nog aan het kijken of we gaan vliegen vanuit NYC naar Florida. Onze voorkeur heeft de auto, maar daar hangen wel stevige drop-off kosten aan. Maar vliegen is ook niet voor niets... Het is nog niet zeker of we een RoadBook gaan maken, er gaat namelijk erg veel werk in zitten. We hebben gelukkig nog even...

   Groetjes,
   Stefan, Nicole, Demi en Sem

   Verwijderen
 17. Hallo zeg, daar zijn we weer...wat een heerlijk vooruitzicht!! Je weet dat wij afgelopen zomer ook zo hebben genoten van NYC en de rest van de route. De reis eindigen in het prachtige Florida, kan toch niet beter? Ook deze villa ziet er top uit. Mij was het al opgevallen hoe vol het in Watersong is. Wij steken ook de plas weer over en rijden de route Atlanta/Nashville/Memphis/New Orleans/Destin en erna lekker relaxen in Inverness. Veel plezier met de voorbereidingen en misschien see you in Florida!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi WIck & Eveline,

   Inderdaad, we kijken er al naar uit en hebben jullie NYC ervaringen afgelopen zomer gevolgd. Het is inderdaad erg druk in Watersong aankomende zomervakantie. Wij zijn benieuwd naar jullie planing en indeling want ook bij ons staat Atlanta op het wens lijstje, maar weten nog niet zeker of we kiezen voor Nashville/Memphis/New Orleans. Wellicht volgen we de kustlijn Philadelphia/WashingtonAtlanta/Jacksonville/Davenport. Nog veel lezen dus... en wellicht zien we elkaar in Florida!!

   Verwijderen
 18. Leuk dat jullie ook alweer geboekt hebben, kon je nog mooie plekken vastleggen bij Air Berlin? Ik neem aan dat jullie vakantie aansluit op die van ons in de HiJo residence? Handig hoor, dan kan ik mijn overgebleven biertjes gewoon laten staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hans, AirBerlin had mooie prijzen voor een direct vlucht en we hadden nog een service kaart van afgelopen zomer dus konden ook onze favoriete plaats bij de nooduitgang vastleggen voor de heen en terugvlucht. Helemaal super dus. Onze aankomst in Davenport sluit inderdaad aan op jullie vertrek uit HiJo. Je mag de overgebleven biertjes laten staan hoor.... het zou beter zijn als we ze samen op kunnen drinken :-)

   Verwijderen
 19. Wordt gezellig op het Watersong resort. Wij zitten van 21 juli t/m 2 augustus in villa Jippart. Ook een villa met Nederlandse eigenaren en, leuk detail, dezelfde zonnebedden. Wij zitten vlakbij het communitycenter om de hoek van House of Orange. Staat villa Hijo daar ook dichtbij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Wij zijn op Watersong vanaf 30 Juli.
   Naar de villa Jippart hebben wij ook eens gekeken en ziet er schitterend uit. Vorige twee zomers zaten we in villa "House of Orange" welke inderdaad nabij villa Jippart ligt. De eigenaren van villa Hijo zijn vrienden van villa House of Orange en deze woning staat een stukje terug van het community center op 588 Orange Cosmos Blvd.

   Verwijderen