maandag 27 juli 2015

Mijlen, mijlen en nog meer mijlen.....

Vandaag hebben we een lange rit voor de boeg en eerst een heerlijk ontbijt genomen bij Cracker Barrel. Sem gaat hier graag naar toe en vindt vooral bacon bij zijn ontbijt erg lekker...


Hij koopt in de store Jelly Beans van Coldstone met verschillende smaken ijs zoals mint chocolade, strawberry blonde, apple pie, birthday cake en chocolade. We vinden deze toch iets lekkerder dan die van Alec (de Gadetjes) vorige zomer ;-) De weg door North Carolina is lang en eigenlijk best saai.... maar het is niet anders (we wisten het ook dat er op deze route weinig bijzonderheden waren) 


Het nummer van Honey, I'm Good van Andy Grammer hebben we tientallen keren voorbij horen komen en verwachten dat dit de nieuwe zomerhit gaat worden, zoals dat vorige zomer Rude van Magic was.  (luister maar...)
Onderweg stoppen we natuurlijk regelmatig om de benen te strekken en wat verkoeling... Demi en Sem willen graag een Ben & Jerry Cookie Dough ijsje. Dit is de kleinste beker en smaakt heerlijk ;-)


Onderweg worden we nog staande gehouden door de highway patrol. Deze keer was de agent wat vriendelijker dan die van vorig jaar in Davenport en verzocht ons om op de highway 70 mijl te rijden en niet onze geklokte 84 mijl. Hij vraagt om het rijbewijs en waar we vandaan komen...  The Netherlands, OK, have a save journey and watch your speed! We hebben dus geluk dat we geen boete krijgen voor te hard rijden.

Uiteindelijk komen we na 467 mijl (747 kilometer) aan in South Carolina - Charleston. We hebben er ongeveer 7 uur over gedaan en Demi en Sem kunnen niet wachten om in het zwembad te springen.


Tegenover het hotel ligt een Ruby Tuesday en omdat we geen zin meer hebben om met de auto te gaan rijden naar een restaurant, gaan we daar eten.


We zijn al vaker bij een Ruby's geweest en je kan er lekker eten. Je kan je bestelling eventueel combineren met een salade buffet. Stefan kiest voor de combi Popcorn Schrimps, Ribs, Frietjes en Uienringen....  Heerlijk! Nicole gaat voor een penne pasta met kip en een salade, Sem voor de mini hamburgers en Demi een pizza.


Na het eten gaan we voldaan en vermoeid naar het hotel. Het is de eerste keer dat we in een Town & Country Inn and Suites slapen. De kamers zijn mooi ingericht en lekker ruim.

Het was een (zeer lange) top dag!
Morgen gaan we South Carolina verlaten en rijden we naar Georgia..

19 opmerkingen:

 1. Zo dat is even een afstand wat jullie hebben afgelegd vandaag. En wat een geluk dat jullie geen bekeuring hebben gehad. Zou niet fijn zijn. Het hotel ziet er helemaalniet uit als een hotel maar meer als een heel groot huis. Mooi! Goede reis weer morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook een super hotel met mooie kamers die ook nog eens erg ruim waren Sonja. Bedankt voor je reactie, altijd leuk om deze te lezen.

   Verwijderen
 2. Dat is geluk hebben met de Highway patrol, wat een mooie route rijden jullie, ik liep wat achter maar hoop het nu bij te houden en anders vanaf het weekend weer vanuit Nederland, snik! Voor jullie nog heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een afstand moesten jullie afleggen, logisch dat je dan het gaspedaal ietsje verder intrapt. Gelukkig komen jullie er goed mee weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn behoorlijk wat kilometers!
  Gelukkig was er dit keer een vriendelijke agent.
  Wel handig dat ze bijna bij elk hotel een zwembad hebben, kan je na de lange rit een verfrissende duik nemen!
  Veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n zwembad doet wonderen met de kids Janette :-)

   Verwijderen
 5. En de hartelijke groeten van Alec, hij ligt helemaal dubbel. Beetje vreemd dat jullie oorsmeer, olie en zand niet lekker vinden. Mocht jullie je bedenken da nhoren we het graag en nemen we er gewoon nog een oaar mee...... Wat een lange reis zeg maar in die auto en met genoeg stops red je het wel. Ik ga gauw dat plaatje luisteren want Rude is inderdaad de hit van verleden jaar en als we het horen denken we altijd aan Florida. Op pinkpop ook speciaal hiervoor naar Magic gaan luisteren.......heerlijk plaat.
  Geniet verder van jullie mooie reis, dan verheug ik me weer op het volgende blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou we weten het wel zeker hoor Saskia. Van die snoepjes krijgen we nog rillingen, haha... en Alec maar in een deuk liggen.

   Verwijderen
 6. Wat een rit, maar ook weer zeer de moeite waard. Genoeg stops is ook leuk voor de kids en de beentjes moeten ook af en toe even gestrekt worden.
  Lachen met die "good cop", er zijn ook wel vriendelijke blijkt wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het blijkt Yvonne... De meeste zijn inderdaad vriendelijk.
   Alleen die van vorige zomer in Davenport was streng :-)

   Verwijderen
 7. Een flinke rit, maar dan heb je ook wat :)
  Wat een geweldig mooi hotel is dit en wat grappig ook steeds die blije zwembad foto's...je hoort ze bijna denken...eindelijk uit die auto Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kan me voorstellen dat de kids gelijk het zwembad in plonsen.
  Wij keken van de week al of er hier een Ruby Tuesday zit, de dichtstbijzijnde was in Vegas! Daar gaan we vandaag heen, dus we weten al waar we vanavond gaan eten.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wat jullie er van vinden Hannie. Je bent natuurlijk wel afhankelijk van de chef zijn kwaliteiten in de keuken...

   Verwijderen
 9. Weer aangehouden , wat een speed devils zijn jullie! ;)
  Het eten en de snoepjes zien et heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lange reisdag, maar wel een heerlijke reisdag zo te zien. Mazzel dat jullie geen bekeuring kregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lucky people dat jullie geen bon hebben gekregen, fijn dat de highwaypatrol een goede bui had. Gewoon lekker de cruisecontrole aan zetten!
  Morgen weer naar de volgende staat! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die cruisecontrol hebben we regelmatig gebruikt Renee, maar soms moet deze even er af omdat je anders te dicht op elkaar rijdt.. Moet ook eerlijk zeggen dat we gewoon met de flow meereden, maar vielen waarschijnlijk op. Zo'n suburban ze je ook niet over het hoofd :-)

   Verwijderen