maandag 20 juli 2015

Vakantie..


Zondag hebben we het lekker rustig aan gedaan en wat aangerommeld in huis. De koffers zijn ingepakt en alle handbagage staat klaar. Onze grote vriend Bo hebben we aan het einde van de middag naar Opa en Oma gebracht want zij gaat daar vakantie vieren. Ze vindt het heerlijk daar en kan lekker luierend op het balkon genieten van het uitzicht en alles wat voorbij komt. Het is altijd even lastig moment om afscheid te nemen want Bo is altijd om ons heen, dus we gaan haar de komende tijd zeker missen.

We zijn deze ochtend vroeg opgestaan want onze vlucht vertrekt om kwart voor tien vanuit    Düsseldorf. Nog even staan puzzelen met de koffers, maar alles zit er in. We hebben van te voren even met lege koffers gepast en toen een fotootje gemaakt hoe deze in de auto lagen, want het past er allemaal maar net in.

De rit naar Düsseldorf verliep lekker vlot en ook het parkeren bij P4 ging super gemakkelijk. De monorail vertrekt om de paar minuten en we stonden dus vrij snel bij de Air Berlin balie om onze bagage af te geven. Ook de controle verliep soepel en hadden dus voldoende tijd om te ontbijten.


Ook het boarden verliep soepel en binnen 10 minuten zaten we op onze gereserveerde stoelen.We waren iets vertraagd met het vertrekken omdat 12 passagiers niet op tijd waren voor boarding, maar zaten kort daarna snel in de lucht op weg naar JFK airport.
Demi en Sem hebben zicht prima vermaakt en hebben de gehele vlucht lekker relaxed naar films zitten te kijken op de iPads en connected WiFi drive.
Ook bij aankomst  in JFK verliep alles boven verwachting snel en soepel, al hadden we bij de ESTA machine heel even een klein probleem met Demi's vingerafdrukken. Deze zijn nu opnieuw aan-gemaakt door een officier en daarmee het probleem opgelost zijn.

Ook de koffers waren er binnen enkele minuten, maar daarna zijn we ruim 45 minuten verloren met het wachten op de auto service die ons zou ophalen bij JFK om naar Manhattan te brengen. Deze was er dus niet en na twee keer bellen hebben we het opgegeven en wilden wij een taxi gaan regelen. Dit is niet zo makkelijk omdat veel taxi's hier geen 4 grote koffers en handbagage kwijt kunnen in de bagageruimte. Onderweg naar de taxi standplaats spreekt een man wachtend in en grote chique Chevrolet Suburban Stefan aan en vraagt waarheen wij gaan. Het blijkt een Über taxi te zijn met officiele vergunningen en hebben deze genomen. De chauffeur is ontzettend aardig en onderweg verteld hij allerlei dingen over de locaties die we passeren. 50 Minuten later staan we bij het hotel en hebben de service van Jose Garcia ook weer gereserveerd voor aanstaande vrijdagochtend om onze huurauto op te halen bij National in La Guardia. Na het inchecken zijn we een stukje opgelopen en even bij Carlo's Bakery binnen gegaan voor de beroemde taarten die we vaak op  zender TLC hebben gezien.Hierna zijn we even wat gaan eten bij Five Guys en natuurijk na het rondje Times Square een ijsje gaan eten bij Coldstone.


Het wat vandaag een lange maar super relaxte reisdag. Norgen gaan we een verjaardag vieren en met de watertaxi op pad.22 opmerkingen:

 1. Jullie zijn er en het genieten kan beginnen! Have funn in the big city! Geweldige stad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De reis is lekker soepel verlopen. Beetje jammer dat de auto service jullie niet is komen ophalen maar gelukkig zijn jullie op plek van bestemming en hebben zelfs al een rondje Times Square gedaan. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zijn er!
  Jullie hebben dus al een beetje in new York rond gekeken.
  Heel veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie reisdag zit erop nu kan het genieten beginnen. Beetje jammer vd Taxi maar gelukkig kwam dat ook goed. Geniet ervan en we kijken nu al uit naar al jullie verhalen !! Ohja, groetjes van Demi, aan Demi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk jullie zijn er na al dat plannen, heerlijk!! Geniet van jullie bijzondere reis en Nicole........Hieperdepiep hoera...van harte gefeliciteerd. Daar moet op gedronken worden hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En nu vakantie, de reis is vlot verlopen zo te lezen..
  Geniet ervan, en gefeliciteerd met je verjaardag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie zijn er, whoop whoop!
  Heel veel plezier, ik ga jullie op de voet volgen!
  En....alvast gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk relaxte vlucht zeg! Jammer dat de taxi niet op tijd was. En nog fit genoeg om naar Times Square te gaan, super.
  Nicole, gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Gezellige dag vandaag en geniet in NY!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh, heerlijk! Zo naar het begin van juille verslag uitgekeken. Fijne vakantie en van Harte Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. NY the place to be!!! Ik ben jaloers!!!! Fijn dat de reis zo voorspoedig is gegaan en ook al gelijk even bij Carlos gaan kijken. Geweldige taartenbakker. Fijne dag vandaag. Het is een feestdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En dus al gewoon dáár :), en wat een leuke dingen hebben jullie al gedaan! Hebben jullie nog een taartje gekocht??
  Wat een super plek om je verjaardag te vieren...heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou dat is allemaal lekker vlotjes verlopen, dus het genieten kan gaan beginnen.
  Wie viert zijn verjaardag gewoon ff in NY, dat is toch wel heel apart!
  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk zo'n soepele reis! Jullie zijn er! Heel vell plezier!! Ik heb nu Sl heimwee. We nemen wel gewoon een taxi direct vanaf het vliegveld. ( er rijden nl ook veel groter Yellow cabs) nooit langer dan 10 min gewacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, net in New York en nu al Five Guys, Coldstone en Cakeboss!! Echt grappig dit en zo herkenbaar :). Hele fijne dag vandaag en we lezen gezellig mee, dikke kus van ons uit Windermere!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk jullie zijn er! Gister al gezocht of ik niet iets miste😃. Nu genieten en alles in je opnemen!
  Wij nemen ook altijd een taxi vanaf het vliegveld, nooit lang gewacht of problemen gehad met koffers.
  En Nicole, Gefeliciteerd! Hoe super is dat..... Je verjaardag vieren in New York!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog gefeliciteerd en wat zalig dat jullie reis nu ook is begonnen, ik moet even een inhaalslag plegen met het volgen van de blogs dus ik ben "onderweg", in de tussentijd, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jullie zijn er, wat heerlijk! En van harte gefeliciteerd met je verjaardag, leuk om dat vandaag in NY te vieren. Veel plezier vandaag en fijne vakantie, ik ga lekker meelezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! En familie, ik hoop dat jullie het pb gelezen hebben, de overboeking is opgelost.
  Jullie zitten niet met onze familie opgescheept in Fl. Nog een prettig verblijf, ik ga jullie volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi dat alles redelijk verlopen is. Heel plezier, ook wij gaan jullie volgen.
  Een fijne verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een goede reisdag. Jammer van de geplande taxi. Maar ook dat snel opgelost. Nu kan de vakantie echt gaan beginnen. Have fun.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heerlijk, gelijk naar de vijf jongens!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heerlijk weer gearriveerd! Van harte Nicole nogmaals enveel plezier met jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen