maandag 17 augustus 2015

Beach..

Wat is het heerlijk wakker worden als je in de ochtend de gordijnen openschuift, de terrasdeur opendoet en dit ziet.....


We kleden ons snel aan en gaan beneden ontbijten. Demi en Sem hebben er zin in want ze weten dat je hier je eigen wafels en mini-pancakes vers kan bakken... en dat is maar al te leuk om te doen :-)


Het bakbeslag kan je tappen uit een machine en er is de de keuze uit standaard en mixed met kaneel. Je giet het beslag in de wafel machine, sluiten en wachten tot de piep... daarna omdraaien en klaar is de wafel - heerlijk :-)

De mini-pancakes zijn ook erg lekker....
Bij het ontbijt zat Coco nog binnen in zijn kooi, maar als we iets later naar het strand gaan zit hij lekker buiten op zijn stok in de tiki-hut. Als je langs loopt begroet hij je met Hello.. of roept zijn eigen naam.. Het is niet gelukt om hem iets anders te laten zeggen.
Het is heerlijk aan het strand... een rustig zeebriesje... goed uit te houden zo :-)
Het is lekker warm op het strand en hebben uit de kamer koel drinken gehaald en een zak chips die nog open was... terwijl we de eerste chips uit de zak nemen, krijgen we gelijk interesse van de vogels. De chips vinden zij ook erg lekker en duiken er op af.. Zelfs in de lucht proberen ze het te vangen. Heel erg leuk om te zien en hebben ons goed vermaakt met de vogels, haha...
Het mooie hier is dat we ook WiFi op het strand hebben en dus het blog heerlijk relaxed vanuit de strandstoel kunnen bijwerken...  hoe goed kunnen we het hebben ;-)


Demi en Sem willen graag met een Jet-Ski varen die hier bij het hotel liggen, maar mogen niet alleen omdat ze minimaal 16 jaar moeten zijn, dus Stefan mag mee om te sturen - erg vervelend, haha..


Na het tekenen van de bekende typisch Amerikaanse liability formulieren krijgen we uitleg hoe de Jet-Ski werkt en wat wel en niet mag op het water. Daarna kunnen gaan gaan Jet-Skiën....
Het is erg leuk om te doen en gaan eerst een kwartier met Sem en daarna met Demi.


Demi en Stefan maken plotseling een iets te scherpe bocht en worden door een hoge golf naast de Jet-Ski gelanceerd... Na weer op de Jet-Ski te zijn geklommen komen ze tot de ontdekking dat Stefan zijn zonnebril tijdens de duikeling is kwijtgeraakt en die blijft niet drijven. Helaas... Na een half uur hebben we wel genoeg over het water gescheurd en zijn we gaan zwemmen in het zwembad om het zoute water af te spoelen.Sem had weer geluk vandaag en heeft alweer een kleine haaientand gevonden op het strand.
Aan het einde van de middag gaan we douchen en rijden met de auto naar Yucatan om te gaan eten. Tijdens het wachten op onze bestelling zien we de Beekjes voorbij lopen over de parkeerplaats en kloppen op de ramen, maar ze horen het niet. Wellicht zijn zij hier ook geweest en nog even de pier opgelopen. Misschien zien we vandaag de foto's op hun blog voorbij komen :-)

Op het moment dat we ons eten krijgen wordt de lucht buiten erg donker en even daarna valt het met bakken uit de lucht...  Dat is jammer want we wilden graag nog even oplopen naar de pier.  Het eten was weer lekker en hebben nog lang binnen aan tafel gezeten omdat het blijft regenen.
Het regenen stopt helaas niet en Stefan rijdt samen met Sem de auto voor zodat Demi en Nicole kunnen instappen en niet compleet nat worden geregend door deze hoosbui. Omdat we nu niet op de pier gaan lopen, besluiten we om naar de Miromar Outlets te gaan.De debitcard doet het nog steeds op de laatste dag en zijn weer goed geslaagd bij de Abercrombie en nog bij de Sunglas Hut, haha..

Het was een heerlijke relaxte dag vandaag en tevens ook onze laatste volledige vakantie dag in Florida. Morgenvroeg gaan we nog lekker ontbijten in het hotel, daarna de laatste dingen in de koffer doen, de auto rond de middag inleveren en om 16.00 uur vliegen we richting huis...

46 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat het zo hard regende op het laatst maar jullie hebben je zo te zien prima vermaakt! Leuk dat Sem die tanden heeft gevonden!! Alvast een goede reis naar huis en tot spreeks maar weer. Groetjes vanuit een zeer regenachtig Nederland.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het weer is op zich erg goed geweest Monique, alleen aan het einde van de middag zie je het onweer opbouwen. Gisteren hadden we geluk dat het over waaide, maar deze keer niet. Het is gaan regenen en heeft tot 22.00 uur niet meer opgehouden. De straten stonden gewoon blank. Groetjes...

   Verwijderen
 2. Heerlijke dag voor een voor ons favoriete plek. Mooie kamer hebben jullie, wij hadden er geen bank in staan. De WiFi op het strand is inderdaad heerlijk, deed het bij ons zelfs beter dan op de kamer. Lekker achterop bij papa op de jetski is ook heel gezellig! Heerlijke dag! Om jaloers op te worden .... Lekker genieten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hier inderdaad heerlijk... wij wisten dat de kamers aan het einde van het hotel groter waren, maar ook van het uitzicht op de tuin en het strand. Die WiFi is echt geweldig... lekker buiten even wat dingen opzoeken of nieuws lezen.

   Verwijderen
 3. Na een geslaagde dag ook nog een zonnebril gescoord, zou toch vervelend zijn als je van de week hier niets hebt (want jullie nemen het goede weer mee deze kant op, alhoewel het nu enorm regent).
  Alvast een hele goede terugreis gewenst en bedankt voor het meelaten genieten van jullie geweldige reis met mooie fotos (en je reacties op ons blog).
  ENJOY!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Mariska, wij hebben weer genoten van onze vakantie en de vele leuke reacties die wij van jou hebben gekregen op onze belevenissen hier in Florida. Groetjes van de Moolenschotjes

   Verwijderen
 4. Met zo'n uitzicht is het inderdaad heerlijk wakker worden. En lekker zo'n laatste dag doorbrengen op het strand. Heerlijk nog even uitwaaien op de jetski en leuk ook die haaientanden die Sem gevonden heeft. Alvast een hele goede reis terug naar Nederland. We wachten nog even op de afsluiter van je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben echt genoten van de laatste dagen hier Sonja. De afsluiter gaat nog komen zodra we terug zijn in Nederland met hopelijk geen Jetlag :-) Bedankt voor je leuke reacties tijdens onze vakantie.

   Verwijderen
 5. Buiten de regenbui was het weer een superdag aan het strand, zo lekker!!
  Pracht plek om wakker te worden!!
  Alvast een hele goede reis naar huis!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hier geweldig Rick en ach die zomerse Florida regenbui nemen we maar voor lief.
   Bedankt voor je leuke reacties.

   Verwijderen
 6. Dat was toch weer een heerlijk dagje van jullie vakantie. Ik dacht dat er geen eind aankwam zo lang zijn jullie al weg! Goeie reis naar huis en alvast dank voor de gezellig berichtgeving onderweg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was heerijk Hans en de vakantie was weer te kort - het is voorbij gevlogen....
   Volgend jaar misschien 5 weken, haha... Bedankt voor je leuke reacties op onze vakantie belevenissen.

   Verwijderen
 7. Heerlijk wakker worden in "a room whit that view" fantastisch. Zo'n jetski is ook geweldig om te doen, op de verloren zonnebril na dan ;-)
  Mooie laatste volle dag geweest en dan nu weer naar huis;-( in ieder geval bedankt voor je leuke blog, ik keek er elke dag naar uit om jullie dagelijkse avonturen te lezen, thx!!!!
  Goede reis!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een fantastische afsluiting van onze vakantie in Florida Yvonne en Rob. Bedankt voor het meelezen en jullie leuke reacties op onze vakantie belevenissen. Wij hebben de luchtbedden voor jullie achtergelaten in de villa :-)

   Verwijderen
 8. Ik kan me zo vinden in deze dag, alleen helaas heb ik dan niet zo'n uitzicht (zucht) De meeuwen is weer eens wat anders dan de duiven op de Dam Hahaha
  Geweldig om even lekker te scheuren over het water, en wat zonde van de zonnebril.
  Super dat de haaientanden voor het oprapen liggen, en alweer zo'n gezellig eettentje!
  Geniet nog van de laatste uurtjes, en een fijne reis terug, bedankt voor het bloggen ( al is dat vanaf het strand natuurlijk geen straf :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is hier erg leuk Marja en zo'n strand heeft zijn eigen charme.
   Bedankt voor je leuke reacties en meelezen.

   Verwijderen
 9. Het ene moment NYC en dan het witte strand van Ft. Meyer's. Het gaat altijd weer veel te snel voorbij. Gelukkig voor jullie is de overgang niet al te kras. Vanaf woensdag wordt het hier ook weer beter. Viel op dat jullie de trip op Google maps niet de trip naar Ft. Meyer's hadden ingetekend. Met Air Berlin terug uit Ft. Meyers's of Tampa? Goede reis naar huis gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad voorbij gevlogen Boudewijn en Rosa. We hebben schitterende dingen gezien en gedaan.
   Heb nu ook gezien dat we inderdaad Ft Myers Beach niet meer hebben opgenomen in het Google Maps overzicht. We vliegen terug vanuit Ft Myers...

   Verwijderen
 10. Wat een heerlijke dag weer. Met die vogels is het idd wel héél erg leuk. Die Sem kan wel goed zoeken zeg. En ach, na het verliezen van de zonnebril móet je wel een nieuwe en dan kun je er niks aan doen dat je bij abercrombie ook nog iets vindt;-).
  Alvast een goede reis terug, groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke dag zen en gaaf zo'n jet ski tochtje.......alleen niet als jer eraf valt natuurlijk. Zonde van de bril maar dat is alweer goed opgelost. Heeft Demi toch nog even kunnen shoppen hahahaha. We hebben met een aantal bloggers flink om elkaar heen gelopen. Onze auto stond voor Yucatan hahaha. Nogmaals een goede en veilige reis naar hus!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad grappig Saskia dat we nu zien dat wij allemaal zo dicht bij elkaar in de buurt zijn geweest.... en Yucatan als centraal punt hebben gebruikt :-)

   Verwijderen
 12. Hahaha, ik lig helemaal dubbel, wij hebben jullie dus inderdaad niet gezien/gehoord. Jammer!
  Wat een heerlijke dag, herkenbare foto's van het jetskiën! Richard zag groen van jaloezie toen ik hem de foto's liet zien, had hij ook graag nog gedaan, maar kan niet ivm zijn oren, helaas...
  Emma heeft bij AMI ook zo'n haaietandje gevonden, erg leuk.
  Voor vanmiddag een hele goede reis en wel thuis, bedankt voor het meelezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad erg grappig om jullie weer te herkennen tussen al die toeristen hier in Ft Myers Beach en dat we beiden Yucatan hebben gekozen... Hopelijk gaat het weer snel beter met Richard.

   Verwijderen
 13. Wat heerlijk zo'n hotel op het strand. En ook nog zelf wafels en pannenkoeken bakken is helemaal top.
  Jammer van de zonnebril, maar dat kan gebeuren.
  Goede vlucht alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een super leuk hotel Hannie en die wafels/pannenkoeken bakken doen het hem helemaal bij de kids.... strand natuurlijk ook :-)

   Verwijderen
 14. Wat prachtig dat uitzicht!
  Die wafels zien er yummie uit.
  Geweldig dat jetskiën! Wel jammer van Stefan zijn zonnebril.
  Een goede terugreis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We vonden Ft Meyers Beach weer erg leuk Janette en ook weer verrast hoe mooi de Golf van Mexico is.

   Verwijderen
 15. Ook al zo'n heerlijke stranddag! Hoe lekker om zo jullie vakantie af te sluiten. En boeh, alweer naar huis... Goede en veilige terugreis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een super afsluiting van de vakantie Cindy en helaas zit het er nu bijna op...

   Verwijderen
 16. Zo niet jaloers.....wat een heerlijk dagje, ik ga stoppen met die blogs lezen, we regenen hier weg, lijkt wel herfst, blah !
  Hele goede reis terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was GEWELDIG hier Esther.... en blijf vooral doorlezen met de blogs want dan gaat het bij jullie ook weer kriebelen voor volgende zomer ;-)

   Verwijderen
 17. Wat een heerlijke laatste dag aan het strand hebben jullie gehad. Alvast een goede reis terug. Wij genieten hier nog ff verder. ( heeeeeeeel stiekem net al bezig geweest met volgend jaar, hihihi echt erg )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een prima afsluiter van de vakantie Ilse. Jullie kunnen nog lekker genieten en wij zijn in gedachten ook al weer aan het nadenken wat we volgende zomer weer gaan doen... maar hebben nog even, haha...

   Verwijderen
 18. Wat een geweldige laatste volle dag, die hebben jullie goed benut! Jammer van de zonnebril, maar ja hij heeft al weer een andere gescoord!
  Wat jammer , dat het weer ging regenen, is altijd leuk om over de pier te lopen! Helaas bijna ten einde jullie super vakantie! Goede reis morgen en hartstikke bedankt voor het meelezen van de geweldige blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben het hier fantastisch gehad Renee en zijn blij dat we deze twee dagen hier hebben geboekt als afsluiter van de vakantie.

   Verwijderen
 19. Weer een fijne dag gehad. Mooie foto's. Goede terugreis gewenst hier regent het ook. Bedankt voor jullie reisverslag en dat we mochten mee genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt super Patrick & Connie. Bedankt voor jullie leuke reactie en het meelezen.

   Verwijderen
 20. Zo lekker om de dag te beginnen met zelfgemaakte wafels en pancakes. Leuk zijn die haaientanden heh? Geweldig om op de jetski over het water te scheuren. Nog een fijne dag en alvast een goede terugreis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was super Anita en zijn blij dat we deze locatie hebben gekozen als afsluiter van de vakantie,

   Verwijderen
 21. Ft Meyers komt echt op mijn lijstje voor een volgende vakantie. Dat ziet er echt goed uit zeg. DIt hotel met super uitzicht EN wifi zal ik ook onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is een echte aanraden Jacqueline, maar dan wel kijken bij Ft Myers "Beach" want daar ligt alles centraal omheen. Hotel Best Western Resort Plus aan Estero Blvd is een super locatie.

   Verwijderen
 22. En dan ook voor jullie de laatste. Maar wat een super reis hebben jullie gehad. Dezelaatste dagen waren ook lekker relaxt. De west kust is toch ook wel mooi. Mooier dan oost zou te zien. Meer toeristisch. Goede reis naar huis. Bedankt weer voor het meelezen. Tot volgend jaar weer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij vinden het daar erg mooi Arianne en de Golf van Mexico blijft onze favoriet - een heerlijk afsluiter van de vakantie,

   Verwijderen
 23. Ah heerlijk hoor Fort Myers beach voor een paar lekkere relaxte dagen aan het strand.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. We liepen een paar daagjes achter met jullie blog lezen en wat zie ik jullie zijn alweer terug! jeetje wat is het snel gegaan maar wat hebben jullie een mooie vakantie gehad zeg. Wij hebben genoten van jullie verhalen en kijken weer uit naar jullie volgende blog. Hopelijk gaan we zelf volgend jaar ook weer naar Florida dus heb alweer wat dingen genoteerd die ik bij jullie heb gezien :-D Groetjes Louise

  BeantwoordenVerwijderen