vrijdag 14 augustus 2015

Hillsborough River en meer...

Gisteren zijn we lekker bij de villa gebleven en in de avond naar BJ's restaurant bij Vineland Ave gegaan. Hebben nu ook hun App gedownload en krijgen voor elke dollar die we er besteden award punten, waarmee je dan weer korting krijgt of gratis desserts. Wij gaan hier dus nog vaker komen ;-)

Na het eten zijn we doorgereden naar de Florida Mall om voor Demi bij World of Soccer te kijken naar voetbalschoenen. Ze is geslaagd en heeft geluk, want het model wat ze erg mooi vindt is "on clearance". Of zijn het Stefan en Nicole hier die geluk hebben, haha ;-) De Florida Mall gaat al vroeg dicht (om negen uur) en rijden weer richting Watersong, wat toch zo'n 45 minuten rijden is...De vakantie begint echt zijn vruchten af te werpen want op vrijdagmorgen zijn we allemaal voor half negen wakker....  en besluiten om naar Hillsborough River State Park in Thonotosassa te gaan, zodat we daar voor de warmte begint zijn.


Het heeft hier de laatste tijd in de omgeving veel geregend en overal staan grote plassen met water. Bij binnenkomst stoppen we bij de eerste parkeerplaats om via een korte trail naar de rivier te lopen.


Na enkele minuten op de trail... worden we door een horde hongerige muggen aangevallen en moeten letterlijk rennen om van ze af te komen.... maar deze uitgehongerde Mosquitos geven niet op en blijven ons tot in de auto volgen. Het zijn daarnaast ook nog eens grote muggen, van echt Amerikaans formaat!!Het lopen van een trail is echt niet te doen, want zodra je er op bent komen de muggen met zwermen weer naar je toe en moeten we vluchten naar de auto. Maar we geven niet op en rijden naar de volgende trail nabij de campground. Ook hier weer hetzelfde.... je wordt letterlijk aangevallen. Gelukkig is er bij de campground een winkel waar we voor $9,99 een grote bus met muggenspray kopen en gewapend in een damp van spray weer een poging op de trails wagen....   De muggen komen wel op ons af maar steken niet meer.... de spray werkt dus! Het park is mooi maar helaas lukt het niet om alle trails te lopen omdat grote gedeeltes onder water zijn gelopen en enkele bruggetjes zijn afgesloten..
Op de terugweg naar de parkeerplaats spotten we deze Squarel.
Hillsborough River State Park is mooi, maar we hebben helaas door de floodings niet alle tracks naar de rivier kunnen lopen en waarschijnlijk een aantal mooie gedeeltes niet gezien. Omstreeks twee uur houden we het voor gezien en rijden terug naar de villa. Onderweg doen we nog een Subway aan en om drie uur liggen we weer in het zwembad :-)

's-Avonds zijn we naar Longhorn gereden en daarna naar Sports Authority in Kissimmee gegaan, want we hadden nog een paar mooie Zilver Metallic Nike voetbalschoenen gezien die ook in de opruiming waren en volgens de website hebben ze hier Demi's maat.

En ook hier is ze geslaagd....   
Het was weer super... op een aantal irritante muggen bulten na dan ;-)

22 opmerkingen:

 1. Lekker die muggen, wel beter dan spinnen ;)
  Mooie voetbalschoenen voor Demi!
  Goed bezig! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet het niet Esther, we vinden ze beide niks ;-)
   Al weer wat geleerd, volgende keer gaan we beter gewapend op avontuur....

   Verwijderen
 2. Heb echt het gevoel alsof we er weer zijn! Heerlijk verslag. Geniet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet wie de eerst volgende tegenstander is van Demi's ploeg, maar die krijgt er een hele kluif aan :-)
  Jullie de muggen daar en wij hier de wespen. Wij zijn ook vol in voorbereiding voor ons verblijf in House of Orange in Watersong Resort. Net tickets geboekt voor D'Angelo, die optreedt in House of Blues, Disney Downtown. Kunnen niet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk dat jullie binnenkort ook weer kunnen gaan genieten.... voor ons zijn het de laatste uurtjes hier!
   Jullie gaan het absoluut lekker hebben in die prachtige villa, daar zijn wij van overtuigd ;-)

   Verwijderen
 4. Ha,Ha, ik zie jullie al rennen en meppen naar de muggen. Stoer dat jullie het niet opgegeven hebben maar als echte "commando's" doorgelopen zijn ;-)
  Mooie voetbalschoenen!
  Ik zie dat BJ's ook weer bezocht is, vind ik toch zo'n leuke tent en het eten is ook heerlijk en die frietjes "to die for"!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BJ's is inderdaad een van onze favorieten geworden en gaan waarschijnlijk in de toekomst met die App meer Awards daar scoren :-)
   Tsja en die muggen.... hebben weer wat geleerd. Vanaf nu gaan we niet meer zonder een bus muggen spray naar een nationaal park in Florida ;-)

   Verwijderen
 5. a, ik lig ook in een deuk omdat ik jullie zie rennen met z'n viertjes, hilarisch. Goed zo'n grote bus spray, dat heb je wel nodig dan. Goed geslaagd voor schoenen, kan ze er weer even tegenaan.
  Have Fun!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende zomer gaat er standaard zo'n bus met spray in de auto Saskia ;-)

   Verwijderen
 6. HIHIHIH Die plaatsjes in je Blog.... Ik zie jullie al rennen. Maar idd erg balen van de muggen. Die Demi kan er weer even tegen. Nu scoren maar !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We moesten achteraf ook wel lachten Ilse, maar op dat moment was het echt paniek in de auto - overal vielen de muggen ons aan!!!

   Verwijderen
 7. Wij weten uit ervaring hoe dit is, hebben we vorig jaar bij Islamorada Bay ook gehad, echt vreselijk en je weet niet hoe snel je in de auto moet komen. Wel een mooi park!
  En gave voetbalschoenen, Demi, mazzelaar hoor met 2 paar :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad verschrikkelijk Anita. Volgende keer gaan we beter gewapend op pad en zorgen dat we zo'n bus met spray in de auto hebben liggen ;-)

   Verwijderen
 8. Wij hadden vorig jaar bij Homesassa ook heel erg last van opdringerige muggen, bah niet leuk! Nou die bus werkt wel, goed idee! Mooi schoenen heeft Demi gescoord! Lekkere meevallers! Wat gaatvhet alweer snel he, geniet nog even lekker verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, geniaal die plaatjes! Ik zie het zo voor me.... Maar goed, jullie hebben wel lekker kunnen wandelen dat scheelt! Mooie schoenen hoor Demi, toch nog gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh haha die muggen, en die plaatjes, hilarisch! Fijn dat de spray werkte. Prachtig park overigens. En goed geslaagd voor voetbalschoenen, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ha kanjers,ben ik weer ff.was ff feest in durp.maar ben weer volop ant genieten van jullie mooie plaatjes hoor.enne steef mugge hadden makkie bij je.u en hard lopen?zijn zeker geen foto`s van.maar het ziet er weer allemaal mooi uit.Demi heel wat mooie doelpunten maken op dr wondersloffen.ga weer gauw verder kijken op jullie blog.groetjes en dikke knuffel vanuit het mooie Westland.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ja die muggen kunnen zoooo irritant zijn, Jammer van die muggen maar wel een prachtig statepark zeg en mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, sorry maar het idee van zo'n tekenfilm waarbij jullie wegrennen om te ontkomen aan de zwerm muggen staat op mijn netvlies :) Gelukkig werkte de spray want anders had er toch onderdak in de rivier gezocht moeten worden (NOT!!!) Geweldige schoenen voor Demi, je zou er bijna zelf voor gaan voetbalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben allergisch voor muggenbeten (serieus :-( ) dus na de eerste aanval was ik in de auto gebleven en er niet meer uitgekomen. Fijn dat jullie nog aan die bus konden komen. En die schoenen zien er wel top uit. Dat kan alleen maar winnen worden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkig is Demi geslaagd en ook nog mooi 2 paar!
  Gelukkig was er muggenspray te koop!
  Geniet nog even van jullie vakantie, jasmijn moet morgen alweer naar school.

  BeantwoordenVerwijderen