zaterdag 15 augustus 2015

No Photos..


Vandaag is onze laatste dag in Watersong en zijn deze ochtend gaan ontbijten bij Bob Evans aan Hwy 27. We merken dat het weekend is want het is er aardig druk. Je kan hier heerlijk ontbijten en het was dan ook weer erg lekker...

Na het ontbijt zijn we naar de villa terug gereden en hebben wat gerelaxt - lekker niets gedaan :-)
Rond drie uur zijn we richting Orlando gereden want Stefan en Sem willen graag naar Orange Cycle. Dit is de grootste fietsenzaak hier in de omgeving en willen graag kijken of er nog leuke snufjes of nieuwe dingen zijn voor het mountainbiken.

Nicole en Demi willen hier graag nog een pedicure en manicure laten doen en nabij de fietsenzaak zit een nagel salon, dus dat komt perfect uit. Stefan en Sem hebben op hun gemak rond kunnen snuffelen in de fietsenzaak en de handen/voeten van de dames zien er weer tip top uit!

Op de terugweg naar de villa zijn we naar the Cheesecake Factory gegaan omdat het onze laatste avond in Orlando is. Het is hier altijd verschrikkelijk druk en hebben ruim 1 uur en 15 minuten moeten wachten voor een beschikbare tafel. Eigenlijk te gek voor woorden, maar het is de moeite waard :-)  Het eten is weer fantastisch!!!!Zondagochtend vertrekken we uit de villa en hebben hier echt genoten, lekker gegeten, veel bekenden ontmoet en heel veel plezier gehad. Het einde van onze vakantie komt ook in zicht en we vertrekken nu naar Fort Myers Beach voor twee dagen aan het strand...
26 opmerkingen:

 1. Nou nog ff genieten van het strand, ook niet verkeerd natuurlijk!
  1 uur wachten bij de CF!!! Gelukkig heeft het lekker gesmaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad niet normaal, maar het is niet anders daar.... Zelfs midden in de week is het al 45 minuten. En het gekke is, iedereen wacht ook, dus we zijn niet de enigste :-)

   Verwijderen
 2. Wat een tijd om te wachten op een tafel zeg, maar gelukkig was het de moeite waard. Enne geen foto's van de mooie nageltjes? Goede reis naar FM. Nog even een paar dagen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja wel Sonja, maar hadden gisteren niet genoeg tijd om alles te uploaden ;-)

   Verwijderen
 3. Lekker dagje zo nog. En nog 2 dagen strand in het vooruitzicht, heerlijk! Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjonge wat een enorm lange wachttijd... En gisteren eindelijk voetbalschoenen gescoord!
  wat een water in de rivier bij Hillsbotough. mooi state park, hè, wij hadden gelukkig geen last van muggen toen wij er 3 weken geleden waren.
  we hebben foto's vergeleken, het water in de rivier staat bijna een meter hoger, dan toen wij er waren. dat konden we mooi zien door de waterhoogte te vergelijken tot de trapleuning te vergelijken bij die brede trap. wat een water is er dus gevallen.....
  nog lekker een paar dagen nar Ft Myers, ben benieuwd in welk hotel jullie zitten.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We konden inderdaad zien dat er veel water gevallen was en waarschijnlijk komt daardoor ook de muggenplaag. Was jammer, maar we gaan nog wel een keertje terug.... Leuk dat we via de foto's de verschillen in waterhoogte kunnen zien.

   Verwijderen
 5. Zit het verblijf in Watersong er nu al weer op? Fijn dat jullie nog lekker gaan genieten aan het strand. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas Anita.... jammer genoeg.
   Maar gelukkig hebben we nog twee dagen Ft Myers Beach :-)

   Verwijderen
 6. Je moet even wachten voor het eten maar dan heb je ook wat :-)
  Heel veel plezier aan de westkust !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, eigenlijk zijn we gek dat we het doen - maar ja het is vakantie en het eten is er echt heerlijk!
   Bedankt, we gaan lekker genieten aan het strand en hopelijk spotten we nog dolfijnen...

   Verwijderen
 7. Deze etappe zit er ook al weer op, nu nog een laatste stop, wat gaat het toch allemaal snel, nog even genieten op het strand! Heel veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer genoeg Mariska.
   We gaan nog twee dagen genieten van de Westkust en dan is de vakantie weer voorbij.

   Verwijderen
 8. Nog even twee dagen van het strand genieten en dan zit jullie super vakantie er weer op. Time files when you're having fun. Geniet er flink van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indeed Jacqueline! En we gaan inderdaad nog lekker genieten van de laatste dagen aan de westkust.

   Verwijderen
 9. Ik kan me voorstellen dat jullie zo lang op een tafeltje gewacht hebben bij the cheesecake factory echt heerlijk daar. Geniet nog van de laatste paar dagen in de sunshine state!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dus we zijn niet de enigste José ;-)
   Bedankt, we gaan nog lekker genieten van de laatste twee daagjes.

   Verwijderen
 10. Geniet van de laatste dagen!
  Voor je het weet begint alles weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dus de dames lekker helemaal opgedoft uit eten, dat moet dan wel erg lekker smaken als je er zo lang op moet wachten :)
  Heerlijk vooruitzicht nog even 2 dagen strand, en wat vliegt de tijd toch als je het naar je zin hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat.....zitten jullie nou weer bij ons om de hoek???? Wij gaan vanavond naar Ft Myers Beach richting pier en winkeltje bij Times Square....... Wie weet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo, wat een wachttijd zeg, dan hadden we vorig week toch wel mazzel. Heerlijk nog een paar dagen genieten van de stranden bij Fort Myers Beach, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou die Cheesecake factiry moet wel heel bijzonder zijn met die wachttijden , ik heb er nog nooit gegeten, maakt me wel m
  Nieuwsgierig! Wat is het snel gegaan he de afgelopen tijd? Maar jullie hebben nog even! Geniet nog lekker verder in Fort Myers!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat vervelend zijn die muggen toch. Ik had de auto niet uitgekomen denk ik.
  Jullie hebben het ook gezellig gehad in Cape Coral lees ik net.
  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen